Velkommen til stustad.com
Avisutklipp stustad slekta: - Runar Stustad - Julemusikk for morgenpendlerne


publisert 19.12.03
NYHETER
Hentet fra dt.no

Julemusikk for morgenpendlerne

Strålende. - Dette var jammen flott, strålte ordfører Anders B. Werp og samboer Helle Tjaberg, som var til stede på stasjonen, og fikk med seg de to musikantene Rune Stustad (nærmest) og Terje Kristiansen, og den gode stemningen. (Foto: Rune Folkedal)

Togpendlere fra Hokksund stasjon fikk en hyggelig overraskelse tidlig i går morges.
Med tente stearinlys, varm gløgg og ferske pepperkaker var det lun julestemning på Hokksund stasjon fra klokken 06 00. Men rosinen i julepølsa var levende musikk.
- Jeg skulle bare kjøre mannen min, vanligvis reiser jeg fra Steinberg, men dette var jo fristende. Er det sånn hver dag, undret en overrasket gjest, mens hun stemte i da musikantene Terje Kristiansen og Runar Stustad spilte opp til juleglede, på henholdsvis trekkspill og keyboard.
- Slik skulle det vært hver dag, smilte ordfører Anders B. Werp og hans samboer Helle Tjaberg.
Helle jobber i Oslo, og ordføreren skulle bare ta farvel før han selv tok fatt på arbeidsdagen på rådhuset.
- Så fort har vel aldri pendlerne satt seg på toget, spøkte musikerduoen, men sannheten var at de skapte en flott stemning selv den mest morgentrøtte ikke kunne unngå å legge merke til, og smile litt av.
- Det er stort sett koselig her hver morgen, men det blir jo litt spesielt når noen spiller levende musikk. Absolutt fristende å gjenta, sa stasjonsmester Anette Orsteen, mens hun svinset rundt med både gløgg og pepperkaker til studenter og arbeidstakere på vei fra Hokksund.

Hans Kristian Gentz
hans.kristian.gentz(a)dt.no